Ofte stilte spørsmål

Hvilket kurs bør barnet mitt gå?

Anbefaler at dere sjekker nivåvelgeren vår. Den finner du HER.

Hva er prisen på kurs for barnet mitt?

Prisliste på kursene våre finner du på  Priser & Medlemskontigent .

Når kan barnet mitt begynne på kurs?

Vi tar imot barn på kurs fra året de fyller 4 år.

Når begynner neste kursrunde?

Vi har oppstart av kurs i januar, mars, juni (intensivkurs), august & oktober.

Hvor finner jeg fortrinnsrett/anbefaling til barnet mitt?

Ta en titt på PDF-filen ved samme navn nederst på denne siden.

Må jeg være i vannet med barnet mitt?

Nei, vi ønsker helst ingen foreldre i vannet da det kun er 80cm og maks 5 barn per gruppe.

Kan vi sitte å se på kurset?

Foreldre er velkommen til å sitte ved kanten første og siste kursdag, med mindre noe annet er avtalt med kursansvarlig. Vi ber dere respektere kurstiden, også i henhold til forstyrrelser i kurset.

OBS! Husk at barn som ikke er svømmedyktige må ha en foresatt i hallen under kurstiden.

Barnet mitt har behov for litt ekstra assistanse under kurs, hva gjør jeg?

Skyldes dette en funksjonshemming, er det ønskelig med informasjon om dette før kursoppstart. Send en mail til kursansvarlig på kurs@drammensvommeklubb.no når dere melder barnet på slik at vi kan optimalisere kurset. Vi setter inn en ekstra instruktør på gruppen hvor barnet går slik at de kan ta læringen i barnets tempo.

Vi ønsker privattimer, hvordan går vi frem?

Send en mail til kurs@drammensvommeklubb.no, legg ved antall barn som ønsker å benytte samme privattime, og hvor ofte ila en måned dere kunne tenke dere privattimer ved siden av kurs. Ønsker dere kun 1 privattime spesifiserer dere dette. Har barna en preferanse på instruktør kan dette også oppgis i mailen. Kursansvarlig vil forhøre seg med instruktørene og kunne sette opp ett tilbud til dere.

Eksempel:

Per ønsker 2 privattimer i måneden siden av kurs. Annenhver uke ca.

Før starten av neste måned skal datoene for privattimene avtales med kursansvarlig over mail.

01. hver måned vil det bli sendt ut en faktura fra kursansvarlig på privattimene, det er 15 betalingsdager og hver privattime er 45min og koster 500kr per barn.

OBS! Ettersom instruktøren må gå utenom vanlig arbeidstid for å holde privattimer er det ingen refusjon av oppsatte privattimer samt om deltaker ikke møter på privattime kan ikke den flyttes til f.eks neste måned uten ny betaling. Unntaket er ved fremvisning av gyldig legeerklæring for deltakeren.

NB! Privattimer er kun et alternativ for aktive kursgåere.

Tryggivann.no – Hvordan opprette brukerkonto

Tryggivann.no – Problemer med innlogging

Tryggivann.no – Hvordan søke opp og melde på kurs

Tryggivann.no – Brukerveiledning på “Min Side”

Tryggivann.no – Hvor finne anbefaling og fortrinnsrett?

Foreldremappen PDF

PRISER & MEDLEMSKONTIGENT

Hval, Skilpadde, Pingvin, Selungen –  30min/1 gang per uke, 8 kursdager – 1450kr*

Sel- & Sjøløvemerket – 45min/2 gang pr. uke – 560kr/mnd **

Delfin- og Haimerket –  60min/2 ganger pr. uke – 600kr/mnd **

Intensivkurs (hval-selungen) – 30min/2 ganger pr. uke, 6 kursdager  – 1100kr*

Medlemskontingenten er på kr. 350,-. Den er obligatorisk for alle som deltar på trening i klubben, og gjelder for kalenderåret. Den dekker blant annet forsikring gjennom medlemskap i Norges svømmeforbund.

*Ved påmelding av søsken trekkes en moderasjon på kr. 100 for barn nr. 2.

**Ved påmelding av søsken trekkes en moderasjon på kr. 40/per mnd for barn nr. 2