Rekruttstevne avlyst.

06.03.2020

Søndagens rekruttstevne i Hokksund er avlyst grunnet situasjonen rundt Corona-viruset. Vi har fått følgende beskjed fra Øvre Eiker Svømmeklubb.

Vi har dessverre tatt en avgjørelse om å avlyse rekruttstevnet i Hokksund førstkommende søndag 8. mars på bakgrunn av situasjonen med Korona-viruset. Vi har blant annet vært i kontakt med kommuneoverlegen som anbefalte at det ble satt ut Antibac. Men Antibac er ikke å få tak i på apotekene da leverandørene er tomme. Hun oppfordret også at utøvere og publikum med luftveisinfeksjoner (inkludert symptomer på vanlig forkjølelse) ikke skulle komme på stevnet. Dette fant vi som arrangør vanskelig å kunne følge opp. Bergkameratene skal også arrangere LÅMØ neste helg og vi ønsker ikke at søsken, foresatte, trenere etc. skal utsettes for smitte på et rekruttstevne helgen før.

Siden det ikke er så mange rekruttstevner i løpet av sesongen skal vi prøve å få til et nytt stevne før sommeren.

Beklager så mye!

-Alexandra Flaathen (Leder ØESK)