Nyheter

Helsedirektoratet har i dag lagt ned forbud mot arrangementer med mer enn 500 personer. Forbudet gjelder hele landet ut april.

Marienlyst Open 2020 er derfor avlyst.

Posted in Aktuelt Nå

BERGEN SWIM FESTIVAL 2020 AVLYSES!

Etter anbefaling fra FHI og pålegg fra Bergen kommune i sammenheng med COVID-19 avlyses Bergen Swim Festival 2020. Vi beklager avlysningen, men har full forståelse for at hensynet til deltagere, frivillige og alle involverte kommer i første rekke – ingen skal bli syke i forbindelse med BSF.

Posted in Aktuelt Nå

Drammen Svømmeklubb ber alle kursdeltakere og medlemmer om å holde seg orientert om, og rette seg etter, råd og retningslinjer fra Folkehelseinstituttetet på deres nettsider :

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon om-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

Eventuelle restriksjoner og/eller stengninger av kurs, treninger eller anlegg vil bli bestemt fra kommuneoverlegen i Drammen kommune. Drammen Svømmeklubb selvfølgelig følge eventuelle pålegg og informere nærmere om dette skulle bli aktuelt.

Posted in Aktuelt Nå

Her kommer litt informasjon rundt LÅMØ og Corona virus! – LÅMØ planlegges gjennomført, men dessverre UTEN tilskuere.

NSF i samarbeid med NIF følger situasjonen fra dag til dag. Alle beslutninger tas basert på informasjon fra fagpersoner i Folkehelseinstituttet og kommune-fylkes lege i respektive kommune.

LÅMØ planlegges gjennomført i alle landsdeler, men dessverre uten tilskuere for å redusere muligheten for smitte i stor folkemengde innendørs. Utøvere, trenere og lagledere har tilgang til arenaen. NSF har som mål og gjennomføre LÅMØ, men vi ønsker ikke at dette skal gå utover folkehelsen.

1. NSF og arrangør vil ta de forhåndsregler som anbefales av Folkehelseinstituttet.

2. Videre forventer vi at utøvere, trenere og støtteapparatet selv følger Folkehelseinstituttet og kommunelegens anbefalinger.

3. Strykninger gjøres på vanlig måte.

Hvis situasjonen skal forverre seg og LÅMØ ikke blir gjennomførbart, tas denne beslutningen av NSF pr landsdel. Hvis en eller flere landsdeler ikke får gjennomført LÅMØ vil ranking for påmeldte utøvere inn til LÅMØ være gjeldene for kvalifisering inn til ÅM for alle landsdeler.

NSF vil publisere fortløpende oppdateringer hjemmesiden og Medley.

Informasjon fra Cato Bratbakk – NSF

Posted in Aktuelt Nå

Årets Masters NM må på bakgrunn av anbefaling fra smittevernkontoret i Stavanger kommune, dessverre avlyses. Anbefalingen er gjort på bakgrunn av følgende føringer fra FHI (Folkehelseinstituttet) som: “Mange hundre deltakere, innendørs arrangement høy aldersgruppe og internasjonal deltakelse”.

Rogaland masters (ro-ma) beklager dette så mye.

Posted in Aktuelt Nå

Søndagens rekruttstevne i Hokksund er avlyst grunnet situasjonen rundt Corona-viruset. Vi har fått følgende beskjed fra Øvre Eiker Svømmeklubb.

Vi har dessverre tatt en avgjørelse om å avlyse rekruttstevnet i Hokksund førstkommende søndag 8. mars på bakgrunn av situasjonen med Korona-viruset. Vi har blant annet vært i kontakt med kommuneoverlegen som anbefalte at det ble satt ut Antibac. Men Antibac er ikke å få tak i på apotekene da leverandørene er tomme. Hun oppfordret også at utøvere og publikum med luftveisinfeksjoner (inkludert symptomer på vanlig forkjølelse) ikke skulle komme på stevnet. Dette fant vi som arrangør vanskelig å kunne følge opp. Bergkameratene skal også arrangere LÅMØ neste helg og vi ønsker ikke at søsken, foresatte, trenere etc. skal utsettes for smitte på et rekruttstevne helgen før.

Siden det ikke er så mange rekruttstevner i løpet av sesongen skal vi prøve å få til et nytt stevne før sommeren.

Beklager så mye!

-Alexandra Flaathen (Leder ØESK)

Posted in Aktuelt Nå

Instruktører fra Drammen svømmeklubb bidrar i vinterferien til at barnehagebarn skal føle seg trygge i vannet, og få bedret sine svømmeferdigheter.

Drammen kommune har invitert fire- og femåringer til tilvenningskurs i vannet sammen med våre instruktører. Fylkesmannen i Oslo og Viken står for finansieringen av tilbudet.

Les artikkelen i sin helhet på Drammen kommunes sider HER.

Posted in Aktuelt Nå

På grunn av Coronavirus-situasjonen blir årsmøtet utsatt inntil videre. Ny dato kommer senere.

Posted in Aktuelt Nå

Høstferien er i gang, men det betyr ikke at det ikke er mulighet til å gjennomføre litt god trening. Her er treningstider denne uka:

Treningstider K3 og K4:

Mandag 30/9:

Tirsdag 1/10:

Onsdag 2/10:

11:00 -> OBS, fottur. Varighet ca 4-5 timer.
Ta med sitteunderlag, klær etter været, pølser, termos med drikke, godt fottøy. Vi satser på bål og grilling.
Håper så mange som mulig blir med.

Torsdag 3/10:

Treningstider K1 og K2:

Mandag 30/9:

Tirsdag 1/10:

Onsdag 2/10:

08:30 – 10:00 Svomming
11:00 – Fottur Varighet ca 4-5 timer.
Håper så mange som mulig blir med.

Torsdag 3/10:

Fredag 4/10:

Lørdag 5/10:

Vanlige tider.

Posted in Aktuelt Nå

Terminlisten for første halvår er lagt ut. Lenker til invitasjoner blir oppdatert fortløpende.

Gå til terminlisten…