Covid

Oppdatering om våre tiltak for smittevern.

Covid-19

Vi har nå fått en ny veileder fra Drammensbadet og vi iverksetter utvidede tiltak for å fortsette i henhold til denne.

 1. Vi har utnevnt Victoria som er leder for kursavdeling som vår “Covid-ansvarlige”.
 2. Vi deler opp trening som varslet tidligere, dette for å skape mer avstand også mellom gruppene. (Det betyr at K1/K2 må være raske i garderoben etter trening da K3/K4 ikke slippes inn før alle er ute.)
 3. Inngang til badet blir gjennom sidedør. DSK må stille med egen vakt, vi har ordnet for uke 46, men trenger frivillige for ukene som kommer.
 4. For treningspartiene SKAL vi KUN bruke HERRE/DAME GARDEROBER, kurs bruker Fellesgarderoben og vi skal holde avstand.
 5. VI MÅ HA EN VOKSEN I HVER GARDEROBE – TA KONTAKT. Dersom vi ikke får tak i vakter må trening utgå. For uke 46 har vi ordnet dette.
 6. Bruk kun de skapene som er markert med grønt. Sko skal plasseres i hvite poser. Skapene skal tørkes av med desinfiserende middel før bruk.
 7. Utstyrsposer må tas med hjem etter trening, oppbevaring på badet blir dessverre ikke mulig. Utstyr skal også desinfiseres før bruk – vi setter opp vaskestasjon, husk avstand. 
 8. Vi minner igjen på at det er veldig viktig at alle dusjer i følge retningslinjene til badet, dvs. naken uten badehette.
 9. Pass på avstand i dusjene og bruk kun markerte dusjer.
 10. Fremover vil basis på land utgå. Når man går gjennom garderoben og dusj skal man dusje, man vil ikke få mulighet til å gå tilbake inn i dusjen for å dusje etter at gruppa er ute av dusjen.
 11. Det anbefales at alle over 12 år bruker munnbind når de ikke er i fysisk aktivitet eller er trener/instruktør. Det vil si at vi anbefaler svømmere og trenere å møte med munnbind og bruke munnbind i garderoben. I pauser eller ved dobesøk og lignende, skal det holdes 2 meter avstand til andre.

Kurs vil også fremover trenge garderobevakter i fellesgarderoben, dersom det er voksne som kan bidra med dette slik at vi også kan gjennomføre kursavviklingen vår som er en viktig inntekt for klubben, TA KONTAKT.


Bjarte og Victoria

Tlf: Victoria – 908 22 115

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette inn på siden aksepterer du bruk av informsjonskapsler.