Marienlyst Open 2019

Marienlyst Open 2019

Fredag 3 mai starter årets Marienlyst Open. Et stort nasjonalt stevne med internasjonal deltakelse. I år er det 488 svømmere påmeldt, fordelt på 2136 individuelle starter. Det er også påmeldt til sammen 48 lag, så det kommer til å bli en helg med høy stemning og mange gode prestasjoner, både i og utenfor bassenget.

Det rettes en stor takk til alle frivillige funksjonærer og dommere som benytter tiden sin til å gjøre det mulig for oss å avholde dette stevnet. Det er en stor jobb med mange armer i sving. Uten frivillighet hadde dette vært en umulig oppgave. Når det er sagt, så mangler vi fortsatt å få fylt opp noen vakter. Er du svømmer som ikke skal delta, må du gjerne bli med som funksjonær. Nederst på siden ser du hvilke dager og antall ledige vakter.

Har du lyst til å følge med, men ikke har mulighet for å være tilstede i Drammen, så er det mulig å følge stevnet. Bare klikk på linken under.

Livetiming

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette inn på siden aksepterer du bruk av informsjonskapsler.